Matedex sluiting, op 15 augustus 2022.

 De firma

Photo matedex

Voorstelling

Het familiebedrijf Matedex, onafhankelijk van enig commerciële groep, werd opgericht in 1949 en is daarmee één van de oudste import bedrijven van elektronische apparatuur op de Belgische markt.

Oorspronkelijk gespecialiseerd op het gebied van passieve componenten, heeft Matedex haar activiteiten uitgebreid tot instrumenten en apparatuur die specifiek zijn voor de elektronica-industrie.

Om een ​service van hoge kwaliteit en de nabijheid te verzekeren, Matedex vertegenwoordigt voornamelijk bedrijven gevestigd in Europa, maar ook in de Verenigde Staten en Japan die een grote reputatie in hun vakgebied hebben.


Waarom Matedex?

Klanttevredenheid is altijd het centrale punt voor Matedex geweest.

Dagelijks reageren op honderden vragen, demo's en testen doen, op zoek naar “op maat” oplossingen voor onze klanten is ons dagelijks werk sinds 1949.

Matedex is vandaag de belangrijkste partner van de meest bekende bedrijven op het gebied van electronica in de Benelux en Frankrijk markten.


Keuze, service en kwaliteit

Wij selecteren de producten die wij aanbieden op basis van de kwaliteit en de trouwbaarheid van de Fabrikanten.

Onze technische en sales teams werken nauw samen met de application engineers en sales team van al onze leveranciers om de best mogelijke service aan alle klanten aan te bieden.


ISO9001: 2015

Altijd op zoek naar de maximale tevredenheid van onze klanten, heeft Matedex een kwaliteitssysteem uitgevoerd in overeenstemming met ISO9001: 2015-norm.


Logo iso